Folyamatosan feszült és fáradt, érzi, hogy lassan kezd kiégni? Nagyon fontosnak tartja a munkáját, de úgy érzi, egyre túlterheltebb?

Mindent Önnek kell megoldania, mert több szerep csúszott egymásra?

Emlékszik még arra, hogy vállalkozása kezdetén mekkora lendülettel kezdte a napot? Élénken látta maga előtt a célt és tele volt hittel és lelkesedéssel.

Most csak a feladatokat látja folyton, és úgy érzi, maguk alá temetik. Szeretne felülemelkedni azon, hogy semmire sincs ideje, és a feje fölött összecsapnak a hullámok.

Gyakran érez nyomást a gyomrában, és attól tart, az egészsége is veszélybe kerülhet.

Egyre kevésbé látja át a szervezetet és nem tudja, honnan kaphatna támogatást.

Nem érti, mi történik az embereivel. Csökken a szervezet eredményessége, szűkül a piac, és nem tudja, hogyan reagáljon erre. Van szervezeti jövőképük, tudják, merre kell menniük, de azt látja, a megvalósítás ettől mindinkább távolodik. Jónak és megvalósíthatónak tartja az elképzelésüket, de mégsem jelennek meg az elvárt eredmények.

Tudja, hogy Önnek és a munkatársaknak is szembe kell nézniük a változással. Szakemberekre van szüksége, de hogy milyenekre, hányra és honnan, nem tudja pontosan. Átadná ezt a stafétát valakinek, aki megbízható, jól képzett és lojális.

 

A HR-interim segítségével képes lesz hatékonyabban végezni a feladatait, anélkül, hogy túlterhelt lenne.

Olyan eredményes vezető lesz, aki képes átlátni a szervezet egészét. Pontosan tudja, hol tartanak a változási folyamatban és mi a következő lépés.

Mindemellett több időt tud szánni pihenésre, munkája és magánélete ismét egyensúlyba kerül.

Gyors és tartós, testreszabott megoldáshoz jut.

 

A kis- és középvállalkozások kapacitása nem engedi meg külön HR-osztály létrehozását. Ugyanakkor a szervezetek fejlődése következtében előbb-utóbb nélkülözhetetlenné válik a tudatos HR gazdálkodás.

A HR-interim egy olyan komplex szolgáltatás, amely képzett munkaerőt biztosít meghatározott időre és konkrét céllal.

A HR-interim egyszerű megoldás a túlterheltségre, egyfajta külső segítségnyújtás.

Képzelje el, hogy reggelente lendülettel ébred. Kisimult az arca és mosolyogva néz a tükörbe. Megszűnt a görcs a gyomrában és tettvágytól duzzad. Azzal az örömmel indul munkába, hogy ismét egy izgalmas napnak néz elébe, amelyet képes átlátni és irányítani.

 

Állandó stresszben élni nem egy életbiztosítás.

Mit gondol, mennyibe kerül az egészsége?